Aktuellt

Om mig…

Karin heter jag och bor nu mer i Tärnsjö, ca 2,5 mil från Heby. Har bott här i ca 2,5 år och kommer från Katrineholm med en liten mellanlandning i Enköping. Har tidigare varit aktiv i Strängnäs Brukshundklubb där jag var instruktör, mentalfigurant och testledare.

Mitt liv med hund har varit och är ett av mina största intressen. Jag har själv haft 3 st egna hundar men för tillfället är jag hundlös. Sheeba kom in i mitt liv för 16 år sedan och är verkligen min stora kärlek. En blandrastik med Border Collie och Golden Retriver. En klok och omtänksam vän.

Sheeba 8 veckor

Till vardags så arbetar jag deltid på en gymnasieskola med personligutveckling (Elevcoach). Ett otroligt roligt arbete att få arbeta med ungdomar. 2011 utbildade jag mig till personlig coach, kbt & act coach och mental coach, vilket har gjort att jag haft otrolig nytta av det när jag träffar olika hundar med förare.

Min vision som instruktör är att se varje individ på mina kurser och inte bara gruppen. För alla är olika och har olika behov. Det kan vara ”min första hund”, ”en omplacering” eller en hund som har kommit in i ”tonårs trotsen”. Och det som är så intressant är för varje ekipage jag möter så lär jag mig nya saker hela tiden.

Sheebas 7 år

Du missade